Bugs & Issues

Post Reply
User avatar
Richard Rodgers
Site Admin
Posts: 798
Joined: 31 Dec 2012, 10:11
Location: Worcestershire
Contact:

Bugs & Issues

Post by Richard Rodgers » 19 Sep 2019, 19:40

Please use this thread to highlight any bugs you find within the new website.
Air Commodore Richard Rodgers - RAF Air UK
Image
Image Image Image Image Image

User avatar
Ian Robson
Posts: 105
Joined: 24 May 2018, 21:49

Re: Bugs & Issues

Post by Ian Robson » 14 Oct 2019, 06:53

Hi Richard,

When I'm logged into the website on my Android phone and go into the pilot dashboard it has a blue background and I can see the white text; however when I scroll down to see items lower in the list the background turns white and the text is no longer visible as it is white text on a white background.

Regards,
Ian
Pilot Officer Ian Robson - RAF Air UK (ATCO)
Image
Image

User avatar
Richard Rodgers
Site Admin
Posts: 798
Joined: 31 Dec 2012, 10:11
Location: Worcestershire
Contact:

Re: Bugs & Issues

Post by Richard Rodgers » 14 Oct 2019, 11:58

Hi Ian,

I have contacted the guy who wrote the code for the site and he said that it was only ever intended to be used on a computer as it can be a bugger to get the layout to suite small screens. With Wordpress sites it is dead easy, but the coding for this will not run within a Wordpress environment.

However, I will take a look later as I am sure I will be able to change the colour of nav menus and nav text within the CSS code. May be I can make it so that all the text is black when the background of the nav bar is anything other than the blue.

Leave it with me.
Air Commodore Richard Rodgers - RAF Air UK
Image
Image Image Image Image Image

Flyco
Site Admin
Posts: 1785
Joined: 11 Jan 2015, 14:30
Location: York

Re: Bugs & Issues

Post by Flyco » 14 Oct 2019, 14:09

That explains why my I-Pad gives slightly strange results, while my PC doesn't. It is useable on I-Pad, main snag is it just doesn't highlight new posts. Not worth worrying about though.
Wing Commander Alan Johnson - RAFAir UK
Image
Image Image Image Image

User avatar
Ian Robson
Posts: 105
Joined: 24 May 2018, 21:49

Re: Bugs & Issues

Post by Ian Robson » 14 Oct 2019, 16:36

Hi, me again.

I've noticed that when you click Reply on the Forum message system the default To address is your own, and not the person whose message you are replying to.

:D
Pilot Officer Ian Robson - RAF Air UK (ATCO)
Image
Image

User avatar
Richard Rodgers
Site Admin
Posts: 798
Joined: 31 Dec 2012, 10:11
Location: Worcestershire
Contact:

Re: Bugs & Issues

Post by Richard Rodgers » 14 Oct 2019, 20:13

Hi Ian,

Do you mean Private Messages on the forum or Messages via the Main Site?

They are two different things.
Air Commodore Richard Rodgers - RAF Air UK
Image
Image Image Image Image Image

User avatar
Ian Robson
Posts: 105
Joined: 24 May 2018, 21:49

Re: Bugs & Issues

Post by Ian Robson » 14 Oct 2019, 21:35

Sorry Richard,

I wrote the message on the train and on re-reading now I realise I was not at all clear or accurate.

I meant the main sites private message system, not the Forum.

Ian
Pilot Officer Ian Robson - RAF Air UK (ATCO)
Image
Image

User avatar
Richard Rodgers
Site Admin
Posts: 798
Joined: 31 Dec 2012, 10:11
Location: Worcestershire
Contact:

Re: Bugs & Issues

Post by Richard Rodgers » 14 Oct 2019, 21:47

When you reply to a msg on main site it will always show the person at the top of the list as the recipient which is most likely not who you want. Just keep an eye on it. I'm trying to sort some other code so that it will default to the sender of the orig msg, but not having much luck at the mo.
Air Commodore Richard Rodgers - RAF Air UK
Image
Image Image Image Image Image

User avatar
Ian Robson
Posts: 105
Joined: 24 May 2018, 21:49

Re: Bugs & Issues

Post by Ian Robson » 14 Oct 2019, 22:01

Thanks Richard, wilco 😀
Pilot Officer Ian Robson - RAF Air UK (ATCO)
Image
Image

Post Reply

Return to “Website & Forum Bugs, Issues or Suggestions”